Kangoeroes/Welpen

Districts Werkgroep Kangoeroes/Welpen

 

Corrie van Vegten,  (Evenementen), telefoon 020-6417684
Richard Weewer,    (lid )
Ingrid Poelmans,     (lid)

Kangoeroes zijn onze jongste korfballers in de leeftijd van 3-6 jaar. Het is niet alleen leuk om deze kinderen enthousiast te maken voor de vereniging en het korfbal. Het is ook een goede inzet om aanwas van onderaf te houden of te verkrijgen binnen uw vereniging.

Binnen Noord-West hebben we een zeer actieve werkgroep die zich samen met de sportconsulent sterk maakt voor de Kangoeroes. Zij ondersteunen en helpen verenigingen en regio's bij het opstarten van de KangoeroeKlup het opleiden van de begeleiders en de samenwerking binnen de regio. Daarnaast houdt de werkgroep zich ook bezig met  mede-organisatie Kangoeroes/Welpen Speluurtjes, de “Openingsdag Kangoeroes/Welpen Zaalseizoen”. En zij verzorgen regelmatig (3x per jaar) een leuke nieuwsbrief. De laatste nieuwsbrieven vindt u links op deze pagina.

De werkgroep heeft een aantal succesfactoren op een rijtje gezet met betrekking tot het werven van Kangoeroes. Heeft u zelf ook nog succesvole ervaringen waar andere verenigingen hun voordeel mee kunnen doen, dan horen wij dat graag:

Voor meer informatie voor het opstarten met kangoeroes binnen uw vereniging is de toolkit KangoeroeKlup beschikbaar.

Heeft u vragen of bent u geinteresseerd in ondersteuning?

Neem dan contact op met Corrie van Vegten.