Breek op de Week – 24 januari 2018

14 Dec 2017
Begin van 2018 nadert snel en voordat we het jaar uitluiden wil ik jullie graag namens het bestuur van Noord-West uitnodigen voor een districtsbijeenkomst op woensdag 24 januari 2018, aanvang 20.00 uur.

In deze districtsbijeenkomst willen wij bij een aantal zaken stilstaan. Zo hebben wij als district de Jack van Driel-prijs gewonnen voor de grootste ledengroei afgelopen seizoen. Maar ook dit lopende seizoen willen wij groei realiseren en willen wij onze plannen met jullie delen hoe we dit willen gaan realiseren.

Vanuit het KNKV zijn we bezig met de invulling van Vereniging Centraal en zullen deze avond hier meer over vertellen, onder andere over “Hoe gastvrij is jullie vereniging?”. De samenwerking met de Bondsraad zal ook op de agenda staan, en zullen we het hebben over het reilen en zeilen binnen ons district. En omdat het januari is zullen we ook met elkaar het glas heffen op een mooi sportief en gezond 2018!

De definitieve agenda en locatie volgen zo snel mogelijk.

Tenslotte wil ik jullie langs deze weg namens het Districtsbestuur van Noord-West hele fijne Kerstdagen toewensen en een fantastisch en sportief 2018 toewensen! En tot de 24e!

Sportieve groet,

Jan Jaap van Leusden
Voorzitter District Noord-WestTerug naar overzicht