Eerste prijs van het seizoen voor Excelsior

22 Sep 2017

Het korfbalseizoen is nog maar net begonnen en C.K.V. Excelsior heeft haar eerste prijs van het seizoen alweer binnen. Uit handen van Wethouder Raimond de Prez heeft Excelsior-voorzitter Leen van den Hooff een bijzondere cheque in ontvangst mogen nemen.

De cheque geeft Excelsior de mogelijkheid om gebruik te maken van een limousine rondom een feestelijke gelegenheid bij de vereniging. De limousine brengt na afloop van een feest een aantal feestgangers van Excelsior thuis. Wethouder De Prez mocht deze cheque uitreiken na deelname van de Excelsior-leden aan de Campagne Bob in de Sportkantine (van Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH)).

Excelsior wist van alle andere deelnemende sportverenigingen haar leden het meest te motiveren om deze campagne te steunen en eraan bij te dragen. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om zonder één druppel achter het stuur te kruipen. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!

Net zoals de gescheiden inzameling van afval, het schoonhouden van de omgeving en het gebruik maken van zonne-energie voor een CO2-neutraal-energiebeleid is ook dit een maatschappelijk onderwerp dat door Excelsior wordt omarmd en waar Excelsior zicht met al haar leden hard voor maakt!

Foto: Wethouder De Prez met Excelsior-voorzitter Leen van den Hooff (foto: Marieke Zelisse)Terug naar overzicht