Informatie-/inspiratiebijeenkomst en clinic G-Korfbal bij Haagse Korfbaldagen

05 Okt 2017
Naast het korfbaltoernooi zelf is er op zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Sportcampus in het Zuiderpark een bijeenkomst G-Korfbal gericht op informatieverstrekking en informatie-uitwisseling.

We gaan het hebben over G-korfbal in het algemeen en het opzetten en structureel hebben van een afdeling G-korfbal binnen een vereniging.

De bijeenkomst is ontwikkeld in samenwerking met diverse instanties en bestaat uit een inspirerende inleiding door Dolf Nijbroek, landelijk coördinator G-korfbal van het KNKV, een “expert-meeting” met oa. Bianca Buitelaar van de werkgroep G-korfbal van het KNKV, district NW/ZW en een clinic met Dijkvogels G1 door Bas Harland en Edwin Hogendorf geassisteerd door Jan van de Bel.
 
Aanmelden
Bestuursleden en belangstellenden van alle verenigingen maar ook ouders met kinderen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking worden van harte uitgenodigd om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn. Wij stellen het op prijs als u zich voor deze bijeenkomst vooraf aanmeldt op info@haagsekorfbaldagen.nl maar beslist noodzakelijk is dat niet.
 
Toernooi G-korfbal
Opzet van het toernooi is een deelnemersveld van 8 bestaande ploegen (3 uit de regio Westland, 3 uit de regio Rotterdam en 2 uit de regio Leiden) te verdelen in 2 poules van 4 ploegen. Elke ploeg speelt 3 poulewedstrijden en de winnaars van de 2 poules spelen de finale. De poulewedstrijden worden gespeeld op zaterdag 28 oktober 2017 tussen 12.00 en 18.00 uur in de nieuwe Sportcampus Zuiderpark in Den Haag en zijn ingepast in het totale speelschema van die dag. De finale op 4 november 2017 begint om 19.20 uur in de HKV/Ons Eibernesthal aan de Steenwijklaan te Den Haag direct voorafgaand aan de topfinale Senioren Hoofd- en Overgangsklasse.

Resumé
10.00-11.15 uur Informatie- en inspiratiebijeenkomst G-korfbal olv.Dolf Nijbroek
11.00-12.00 uur Clinic Dijkvogels G1 olv.Bas Harland, Edwin Hogendorf, Jan vd.Bel
12.10-18.00 uur Poulewedstrijden toernooi G-korfbal

Terug naar overzicht